USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Адвокат, який вбив і розчленував жінку, раніше працював у київській прокуратурі

13 Липня 2022 17:59
Адвокат, який жорстоко убив й розчленував співмешканку, раніше працював слідчим київської прокуратури, де займався службовою підробкою, і їздив п’яним. У жодному з випадків він так і не був покараний.

Про це повідомила редактор Слідства.Інфо Анна Бабінець.

«Це 37-річний Петро Бігун. Днями його затримала поліція, бо вважає, що Петро вбив та розчленував свою кохану. Чоловік розрізав тіло вбитої жінки на дрібні шматки і довго розносив ці шматки по смітниках та водоймах. Але дещо залишив собі. У Петра в морозилці знайшли заморожені серце, язик, матку та нирку вбитої жінки. Чоловік дуже професійно приховував свій злочин.

Здавалося б, звичайний маньяк. Але ні, не звичайний: вихований за бюджетні гроші та двічі, по суті, не покараний за вчинені злочини.

Коли я дивилася хорор-відео від поліції про це вбивство, то ніяк не могла зрозуміти, звідки у цього учасника ток-шоу «Одруження наосліп» такі навички з приховування злочинів. У відео голова поліції Київщини Андрій Нєбитов у деталях розповідає про вбивство і про те, що Петро був адвокатом та учасником ток-шоу. Але чомусь не розповідає, що Петро Бігун – колишній правоохоронець, слідчий прокуратури.

Читати ще: «Схожий на маніяка»: впізнали адвоката й учасника телешоу про одруження, який порубав кохану і вирізав їй серце

У 2016 році, працюючи слідчим у особливо важливих справах київської прокуратури, Петро Бігун напився і перекинувся на своєму Мерседесі S500L – на щастя, ніхто не постраждав. Провадження закрили через термін давності і прокурора, звісно ж, не покарали за те, що він їздив п’яним за кермом.

У 2017 році суд звинуватив слідчого Бігуна у службовій підробці: він складав неправдиві клопотання про тимчасовий доступ до речей та документів. Слідчого визнали винним у підробці документів, але дали іспитовий термін і він так і не потрапив у тюрму.

Далі Бігун стає адвокатом та двічі балотується у депутати – один раз у столиці від партії «Правий сектор», другий – як самовисуванець до Верховної Ради. Схоже, що ніхто не перевіряв бекграунд колишнього слідчого, і ми могли б отримати чергового скандального депутата, який жив би за наші податки.

Ну, а далі наш герой вбиває 39-річну жінку та професійно приховує злочин.

Тут важливо усвідомити, що приховувати злочини Петро Бігун навчився за бюджетні кошти – коли працював слідчим прокуратури у особливо важливих справах. Коли підробляв документи та вийшов сухим з води.

Головний поліцейський Київщини Нєбитов у своєму хорор-відео про маньяка пафосно підсумовує, що «небезпека може бути зовсім поруч, небезпека може прийти звідки її не чекаєш».

Та ні! Небезпека майже напевне прийде від непокараного зла: спочатку ти їздиш п’яний за кермом, потім на посаді слідчого підробляєш документи, а потім вбиваєш і розчленовуєш жінку. Тому вдавати, що це у нас просто маніяк-самородок з шоу про одруження, – це, як би так сказати, трохи маніпуляція», – йдеться в дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Народна прокуратура Показати IP 13 Липня 2022 18:50
Дуже низькоякісна стаття. Журналісткиня, крім намагання ствоприти сенсацію, ні в чому не спробувала розібратись, акцентуючи увагу на давно минулому. По-перше, якщо в ДТП не було постраждалих з мінімум середньої тяжкості тілесними ушкодженнями, то ніякого кримінального провадження апріорі були не могло. Відтак, не могло воно закритись за спливом терміну давності. Кримінальна відповідальнітсь за водіння в нетверезому стані була введена лише у 2020 році, а не у 2016. По-друге, за вчинене ним службове підроблення не передбачене позбавлення волі. За вчинене його засудили, тому про який вихід сухим з води йдеться? Ну і ще можна б згадати, що він і в школі вчився, і в садочок ходив. Тупа стаття, словом
Злодій злодія криє до Народна прокуратура Показати IP 13 Липня 2022 23:10
Хіба прокурори чи судді колись були винні? Ще один такий коментатор захищає отаких мерзотників: і тілесних ушкоджень не було, і постраждалих в ДТП не було, і за водіння в нетверезому стані відповідальності ще неп було... Отже, що ви причепилися, писаки бездарні?..
77 Показати IP 13 Липня 2022 19:40
Що в голові в цих мужиків, звідки стільки злості, агресії і нелюдства.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus