USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На війні з Росією загинув волинянин, директор школи Володимир Савчук

29 Квітня 2022 10:47
У боротьбі з окупантами загинув директор школи села Бережниця Камінь-Каширського району Володимир Савчук.

Про це у Фейсбуці написала очільниця районної військової адміністрації Ольга Ващук.

«На жаль, знову гірка звістка сколихнула район. У боротьбі за Україну загинув наш краянин, директор школи села Бережниця, батько трьох дітей, учасник АТО 2014 – 2015 років Володимир Савчук. Подвиг Героя – всенародний, пам’ять про нього – вічна».

Як зазначають на сайті Камінь-Каширської РДА, 29, 30 квітня, 1 травня цього року у зв’язку із загибеллю Володимира Савчука оголошені днями жалоби на території району.

«Як? Якими словами звернутися до дружини, трьох дітей, як втішити стареньку маму, як підтримати сестричок?

Гірка звістка приголомшила. Загинув батько, чоловік, син, брат, друг, колега – Савчук Володимир Федорович, директор школи села Бережниця. Патріот, який добровольцем захищав країну в 2014 – 2015 роках, і зараз пішов боронити свою Вітчизну.

Ще влітку, повертаючи його із Польщі, я дуже хотів, щоб Володимир був у сім’ї, тішився успіхами синів і доні, підтримував дружину, рідних, маму, щоби вчив дітей, був наставником педагогів. У нього це виходило. Але своє життя віддав за мирне життя всіх нас. Слава Герою!» – відреагував на загибель Володимира Савчука голова Маневицької ТГ Олександр Гаврилюк.

Інформаційне агенство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Героя! Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олена Показати IP 29 Квітня 2022 19:23
Вічна пам'ять герою! Вірю, що він віддав життя за краще майбутнє для своєї родини і всіх нас.
Оксана Показати IP 29 Квітня 2022 21:44
Наші хлопці гинуть....а ті 'біженці" зі сходу тут на іномарках жирують....прости Господи....Чому Поліщук не відправляє тих здорових мужиків на фронт???? В Закарпатті і в Рівненській області їх призивають.
Ґ Показати IP 30 Квітня 2022 15:14
Вічна пам'ять. Великі співчуття рідним. Цю людину я побачила в перше коли їх бригаду відправляли на схід бо він ніс службу пліч опліч з моїм чоловіком. Це дуже хороша людина перші враження але це так, як він гарно повів себе до моїх дітей.. такіхь людей одиниці. Вічна пам'ять герою
Лучанка Показати IP 30 Квітня 2022 23:46
У цій війні, на жаль, гинуть найкращі Люди України...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus