USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На військовому аеродромі в Луцьку ремонтують злітну смугу

4 Квітня 2016 14:33
З настанням тепла військовослужбовці авіаційної комендатури, дислокованої в Луцьку, взялися до ремонту злітної смуги, - повідомляє прес-центр Повітряного командування «Захід» Повітряних сил Збройних Сил України.

Останній раз смуга оновлювалась майже 26 років тому.

«Останній раз смуга оновлювалась майже 26 років тому, – говорить заступник командира частини по роботі з особовим складом майор Андрій Вдовіцин. – На жаль час руйнує навіть найміцніші матеріали і конструкціі. Не виключення й аеродромні плити, на яких з часом за погодних умов та під час використання при забезпеченні польотів з’являються сколи та тріщини».

«На сьогодні вже проведено дефектацію штучного покритття злітно-посадкової смуги, зараз йдуть роботи по заміні аеродромних плит. Величезну допомогу нам надають фахівці Хмельницького інженерного батальону Повітряних Сил Збройних Сил України», - додає військовий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 4 Квітня 2016 18:07
Готуються до війни з росією?
Анонім Показати IP 4 Квітня 2016 18:57
аэродром подскока нато,интересно за чий кошт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus