USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волинь прибули 5 мікроавтобусів з гуманітарною допомогою, – Координаційний центр

3 Березня 2022 12:37
Координаційний центр Волині працює над доставкою гуманітарних вантажів до найгарячіших регіонів України, які вже прямують до адресатів.

Керівник Коордцентру Андрій Ярмольський розповів про результати 2 березня.

Учора прибуло п’ять мікроавтобусів з гуманітарною допомогою, ще три вантажівки – в дорозі.

Доставили першу гуманітарну допомогу на Київщину. Ще три 20-тонні вантажі з продовольством, дитячим харчуванням, одягом і взуттям, предметами першої необхідності їдуть до Луганщини, Києва, Львова.

Зробили за запитами 70 доставок з перев’язувальними матеріалами, ліками, медичним інструментарієм, засобами екстреної допомоги.

Читати ще: На Волині діють координаційний і комунікаційний центри. Функції, контакти

Знайшли прихисток і забезпечені найнеобхіднішим ще 300 вимушено евакуйованих людей. Загалом таких осіб на Волині – більше 1600.

Надійшли 192 млн грн соцдопомоги сім’ям з дітьми, малозабезпеченим та особам з інвалідністю і 148 млн – для відшкодування пільг і субсидій.

Оплатили ремонт військової техніки на суму 230 тис. грн.

Читати ще: «Кордон в межах Волині під надійним замком», – Юрій Погуляйко

Забезпечуються пальним рятувальники, правоохоронці, прикордонники, нацгвардійці, ТрО. Укомплектували бойові підрозділи вантажівками, акумуляторами, генераторами, обігрівачами, бензопилами, спецодягом, медикаментами, побутовими речами, спальниками,карематами.

Колцентр опрацював 93 звернення за день. Це пропозиції міжнародної допомоги (Польща, Франція, Німеччина); гуманітарної та фінансової допомоги, в т.ч. від іноземних громадян та Unicef; індивідуальної допомоги громадянам (житлом, транспортом, медикаментами). Всього надійшло 240 звернень, опрацьовано 152, решта – у процесі виконання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus