USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині 19-річна дівчина вбила співмешканця

29 Липня 2016 12:32
Молода жінка нанесла несумісні з життям травми своєму співмешканцю під час сварки.

Трагедія сталася вчора, 28 липня, у селі Кричевичі Ковельського району. Під час розпиття алкогольних напоїв 19-річна місцева мешканка убила 30-річного співмешканця. За фактом умисного вбивства поліція відкрила кримінальне провадження.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Згідно з повідомленням, 28 липня близько 21:15 до чергової частини Ковельського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Кричевичі констатовано смерть 31-річного місцевого мешканця.

На місце події виїхали слідчо-оперативна група Ковельського відділу поліції, керівництво ГУНП у Волинській області та Ковельського відділу поліції.

Поліцейські встановили, що інцидент трапився у їхньому помешканні. Потерпілий мешкав разом із 19-річною дівчиною.

Учора ввечері потерпілий та його кривдниця вдома розпивали алкогольні напої, між ними виникла сварка. Під час суперечки дівчина нанесла чоловікові ножове проникаюче поранення в район грудної клітки. Внаслідок отримання тілесного ушкодження, чоловік помер до приїзду медичних працівників.

Поліцейські провели детальний огляд місця події та вилучили знаряддя злочину. Зловмисницю затримали за статтею 208 КПК України. Нині вона знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Про Показати IP 30 Липня 2016 10:27
Водка чмо
Ком Показати IP 30 Липня 2016 12:26
На одного алкаша менше.Нормальок
Ліза Показати IP 30 Липня 2016 23:45
Знала обох молодих людей. Чоловік закінчив інститут був одружений але життя не склалося шкода він не випивохаТекст повідомлення
Ліза Показати IP 30 Липня 2016 23:46
Знала обох молодих людей. Чоловік закінчив інститут був одружений але життя не склалося шкода він не випивохаТекст повідомлення
Альона Показати IP 1 Серпня 2016 20:29
Вам легко говорити шо наодного алкаша менше таку дурость пишите лудшеб посучуствували а ни таке писати ханоб вас така трагедіяб сталася і вам так писали то діб я подивиласяб

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus