USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині 26-річний чоловік покалічив себе сокирою

2 Вересня 2017 10:16
З невідомих причин мешканець села Седлище Любешівського району відрубав собі статевий орган і палець. Чоловікові надали першу медичну допомогу у районній лікарні Любешова, після чого доправили у Луцьк до Волинської обласної клінічної лікарні, інформує Волинський інформаційний портал.

Чоловікові – 26 років, живе у селі батьками, дружини не має. Чому так вчинив – невідомо.

До лікарні у Любешів постраждалого привіз його батько. Рана була замотана простирадлом, а відрубаний орган чоловік замотав у рушник – розповідають очевидці.

Чоловік зайшов у лікарню сам, без сторонньої допомоги.

Медпрацівники, не знаючи, що робити з цією частиною тіла, поклали її у банку і залили формаліном – дезінфекційним розчином.

Життю чоловіка нічого не загрожує, адже рана швидко затромбувалася і крові він втратив небагато – розповідають в неофіційних коментарях медики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 3 Вересня 2017 14:15
Ото унікал..... це піпец... просто нема слів, тепер залишилось з розгону головою в стіну і то не один раз, а все життя...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus