USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волинські засуджені здають ЗНО

3 Липня 2014 08:00
У виховній колонії на Волині з 1 по 15 липня триватиме зовнішнє незалежне оцінювання, повідомляють у прес-службі управління ДПТС України у Волинській області.

1-2 липня у Ковельській виховній колонії розпочалось ЗНО відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 21 травня 2014 року №628 «Про внесення змін до пункту 13 Календарного плану підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступити до вищих навчальних закладів України в 2014 році».

У Львівському регіональному центрі якості знань зареєструвалось вісім засуджених, які є випускниками загальноосвітньої школи ІІ – ІІІ ступеня при установі та які складатимуть зовнішнє незалежне оцінювання.

Для порівняння, минулоріч ЗНО здавали четверо засуджених із Ковельскої виховної колонії та один з Маневицької виправної колонії.

Зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 1 по 15 липня за наступними предметами: українська мова, математика, англійська мова, біологія, хімія, фізика, географія, історія України. Якість знань оцінюватиметься спеціальною комп’ютерною програмою.

Перед початком тестування директор загальноосвітньої школи №14 Володимир Кавюк привітав вихованців із початком зовнішнього незалежного оцінювання та побажав прикласти максимум зусиль, щоб отримати високий бал у результаті старанного навчання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus