USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині «Mercedes-benz Sprint» збив пенсіонерку, жінка померла в лікарні

12 Вересня 2022 11:33
Аварія сталася 11 вересня у Володимирі. Водій автомобіля «Mercedes-benz Sprinter» не врахував дорожньої обстановки та на пішохідному переході здійснив наїзд на 73-річну місцеву мешканку.

Про це інформує пресслужба поліції області.

Жінку доставили до лікарні, де згодом від отриманих пенсіонерка померла.

Також вчора у селі Верба цього ж району водій автомобіля «Subaru» здійснив наїзд на пішохода який рухався в попутному напрямку проїжджою частиною дороги. Внаслідок ДТП 41-річний пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до лікарні.

У селі Литовеж Володимирського району водій автомобіля "Volvo" під час переїзду нерегульованого ЖД переїзду, не надав переваги в русі колійній машині та зіткнувся із нею. Внаслідок ДТП водій легковика отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували до медзакладу.

У смт Голоби Ковельського району водій автомобіля «Peugeot» зіткнувся із мотоциклом «ZS». Внаслідок ДТП водій мотоцикла отримав тілесні ушкодження. Йому надали медичну допомогу, не госпіталізовували.

За цими фактами слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1, ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Транспортні засоби вилучили. Триває слідство під час якого з’ясують усі причини та обставини дорожньо-транcпортних пригод.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus