USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

На Волині Nissan зіткнувся з Mercedes, постраждав пенсіонер

11 Січня 2024 10:36
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у середу, 10 січня, близько 14 години, у селі Новостав.

42-річний водій Nissan не врахував дорожню обстановку та виїхав та смугу зустрічного руху, де зіткнувся із автомобілем Mercedes, інформують у поліції Волині.

За кермом другого легковика перебував 62-річний мешканець сусіднього населеного пункту, чоловік отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували. Водію Nissan лікарі надали медичну допомогу та відпустили додому.

Попередньо, обидва керманичі були тверезі.

Читати ще: ДТП на двох мостах у Луцьку: патрульні склали адмінматеріали на відповідальних осіб за стан дорожнього покриття

На місці працювали слідчі Луцького районного управління поліції. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 11 Січня 2024 10:58
той пенсіонер мабуть непогані субсидії отримує, бо інакше як би він того мерина купив

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus