USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині «Opel» збив мотоцикліста, який їхав вночі без світла

31 Січня 2020 10:49
Автопригода трапилася на автодорозі у селі Озеро Ківерцівського району. Автомобіль «Opel Vivaro» зіткнувся із мотоциклом «Восход», повідомляє пресслужба волинської поліції.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 23 годині 30 січня. За кермом автомобіля перебував 32-річний житель Луцького району. Водій допустив зіткнення із мотоциклом «Восход», за кермом якого перебував 26-річний житель Ківерцівського району. Поліцейські з’ясували, що мотоцикліст рухався в зустрічному напрямку без увімкненого ближнього світла фар.

Внаслідок ДТП мотоцикліст отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення неврології міської клінічної лікарні.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Отакої... Показати IP 31 Січня 2020 11:03
На чіїй стороні було зіткнення?
Петро Показати IP 15 Лютого 2020 14:43
Яка різниця на чиїй ??????? Якщо виїхав вночі без світла вже порушив і наразив на небезпеку себе і інших

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus