USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині Toyota злетіла в кювет і врізалась у дерево, водій загинув

18 Травня 2020 11:41
Учора, на автодорозі неподалік села Верба Володимир-Волинського району, автомобіль «Toyota Avensis» злетів у кювет та врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм водій загинув на місці події.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 21 годині, інформують у пресслужбі поліції Волині.

За кермом легковика перебував 51-річний житель Володимир-Волинська. Водій, ймовірно, не впорався із керуванням, злетів у кювет та врізався у придорожнє дерево. Від отриманих травм керманич помер на місці події. Тіло померлого направили на проведення судово-медичної експертизи.

У суботу, 16 травня, ввечері, між селом Перемиль та Берестечком Горохівського району автомобіль «Mercedes Benz E200» під керуванням 32-річного жителя цього ж району виїхав за межі проїжджої частини та перекинувся. Внаслідок ДТП водій легковика загинув на місці пригоди, 33-річного пасажира госпіталізували.

За обома фактами порушень правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, слідчі розпочали кримінальні провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus