USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині - VІІІ обласна спартакіада «Здоров’я» серед держслужбовців

31 Липня 2015 08:00
Восьма спартакіада серед державних службовців усіх районних та обласних структур стартувала у Володимирі-Волинському.

Урочисте відкриття VIIІ обласної спартакіади «Здоров’я» серед державних службовців відбулось на на базі спортивного комплексу Володимир-Волинського міського центру фізичного здоровя населення «Спорт для всіх» 29 липня, - повідомляють організатори.

До Володимира-Волинського прибуло 13 команд-учасниць першої групи – районні державні адміністрації та їхні структурні підрозділи, територіальні підрозділи міністерств, інших центральних органів виконавчої влади районного рівня. Не взяли участь у спартакіаді команди Старовижівської, Ківерцівської та Луцької райдержадміністрації.

Всього у заході взяло участь 200 держслужбовців.

Програма обласної спартакіади включає змагання з 5 видів: волейбол, шашки, шахи, міні-футбол та настільний теніс.

Головними організаторами спартакіади є Волинська обласна державна адміністрація, відділ з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації, управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області, Волинський обласний центр фізичного здоров’я людини «Спорт для всіх», Волинська обласна організація профспілки працівників державних установ, Волинське обласне фізкультурно-спортивне товариство «Спартак».

Під час урочистого відкриття виступили секретар Володимир-Волинської міської ради, заступник міського голови Свідерський Микола, заступник начальника управління державної служби Головдержслужби України у волинській області Наталія Некрасова, заступник начальника відділу з питань фізичної культури та спорту Ігор Дмитришин, директор Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Новосад Володимир та начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Володимиро-Волинської міської ради, головний суддя змагань В’ячеслав Петрук.

Також під час спартакіади була проведена всеукраїнська акція з протидії шкідливим звичкам «Червона карта».

В особистому заліку за підсумками результатів у змаганнях за видами спорту призові місця спартакіади розподілились наступним чином:



У змаганнях з фут залу переможцями стала команда Горохівської РДА, друге місце у команди Маневицької РДА, третє – у команди Шацької РДА.

У змаганнях з волейболу перемогла команда Ковельської РДА, срібло виборола команда Любешівської РДА, і замкнула трійку призерів команда Камінь-Каширської РДА.

У загальнокомандному заліку за підсумками результатів у змаганнях за видами спорту призові місця спартакіади розподілились наступним чином:

І місце – команда Ковельської райдержадміністрації

ІІ місце – команда Маневицької райдержадміністрації

ІІІ місце команда Любешівської райдержадміністрації

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лпо Показати IP 31 Липня 2015 08:54
Молодці, і трошки відпочили і познайомились з колегами!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus