USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині амбулаторія роками працює без головного лікаря

17 Вересня 2015 11:20
Лікарська амбулаторія, яка обслуговує мешканців десяти сіл Ківерцівського району, протягом двох років працює без головного лікаря. Вирішити проблему закликають очільника управління охорони здоров’я.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 36 сесії Волинської обласної ради 17 вересня.

Депутат Анатолій Грицюк оголосив запит до голови ОДА та начальника управління охорони здоров’я облдержадміністрації. З його слів, амбулаторія у селі Жидичин Ківерцівського району вже протягом двох років працює без головного лікаря. У відповідь на звернення депутата в обласне управління охорони здоров’я відповіли, що головний лікар виходить із декретної відпустки на початку 2016 року. Анатолій Грицюк просив вирішити питання призначення головного лікаря терміново, адже вказана амбулаторія обслуговує 10 сіл, де є чимало новонароджених та дітей шкільного віку. З його слів, до Жидичина новопризначений головний лікар міг би їздити із Луцька, адже населений пункт має хороше сполучення з обласним центром.

Депутати облради підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Вересня 2015 19:50
З року в рік на бюджет медичних вузів поступають десятки цільовиків. Зауважте, всі вони поступають якби поза конкурсом. Тому що наявність цільового направлення - це якби квиток на бюджет. Друга справа, що всі вони комусь платять в облздороввідділі за цей квиток. І купивши студентство таким чином ніколи не повертаються у сільську амбулаторію

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus