USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині авто на смерть збило людину

5 Березня 2024 09:14
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 4 березня ввечері поблизу села Новосілки Володимирського району. Автомобіль здійснив наїзд на людину, від отриманих травм вона загинула.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Як розповів завідувач оперативно-диспетчерської служби Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Станіслав Лінік, виклик про наїзд на пішохода надійшов о 20:35. На жаль, невідома особа отримали травми, несумісні з життям. Медики констатували біологічну смерть.

Читати ще: У Луцьку автівка збила велосипедиста

На місці працювала слідчо-оперативна група.

Як зазначили у пресслужбі ГУНП у Волинській області, вчора до правоохоронних органів надходило повідомлення про смертельну аварію поблизу села Новосілки. Водійка автомобіля Volkswagen здійснила наїзд на чоловіка, постраждалий від отриманих травм загинув на місці ДТП.

Деталі згодом.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus