USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині біля сільського магазину знайшли бойову гранату

3 Лютого 2016 13:23
Учора, 02 лютого, вранці в селі Нуйно Камінь-Каширського району на решітці літнього майданчика сільського магазину виявили ручну гранату «Ф-1». Вибухотехніки розрядили її та вилучили.

Про це повідомили у секторі комунцікації ГУ НП у Волинській області.

Вранці близько 9 години вибухонебезпечний предмет біля магазину помітив чоловік власниці торгового закладу, 47-річний місцевий житель. Чоловік одразу ж зателефонував у поліцію.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група Камінь-Каширського відділу поліції та спеціалісти вибухотехнічного сектору Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Під час огляду місця події встановили, що на решітці літнього навісу сільського магазину, ліворуч від вхідних дверей, за допомогою пластмасових хомутів прикріплений об’єкт еліпсоподібної форми зовні схожий на гранату. При відкриванні та закриванні дверей магазину механізм гранати не спрацьовував.

«Виявлений предмет є оборонною осколковою ручною гранатою Ф-1. Спеціалісти сектору на місці провели спеціальні вибухотехнічні роботи й розрядили гранату», - повідомив Ігор Заболотний, начальник вибохотехнічного сектору Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Правоохоронці проводять заходи спрямованні на встановлення особи зловмисника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 3 Лютого 2016 13:57
Видно, не захотіла записати в зошит.
Думка Показати IP 3 Лютого 2016 14:32
Тут був Путен
111 Показати IP 3 Лютого 2016 14:36
а поліці,яка приїхала не професіонали. На фото видно, що службове авто стоїть на відстані біля 15-20 метрів від цієї гранати, а по ТТХ оскольки в неї лелять 150-200 метрів. От їх могло поранити
НКВС Показати IP 3 Лютого 2016 16:47
Це хтось із мусорів по-п'яні коли бухав прикріпив її і забув.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus