USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині будівельну фірму оштрафували майже на 55 тисяч

23 Вересня 2015 14:21
Підрядника будівництва житла на Волині оштрафували за відхилення від проектної документації.

Управління Держархбудінспекції у Волинській області оштрафувало підрядну організацію ТзОВ «Маневичіагробуд» на 54,8 тисяч гривень за будівництво з відхиленням від проектної документації двох багатоквартирних житлових будинків в селі Струмівка Луцького району на вулиці Івана Багряного, 17 та 19.

Крім відхилення від проекту, будівництво частково велося поза межами земельної ділянки, яка була вказана у декларації про початок виконання будівельних робіт. Ці факти дають підстави вважати ці будроботи самочинними.

Інспекція скасувала реєстрацію декларації про початок виконання будівельних робіт за вказаною адресою. Також ДАБІ видала припис про зупинку будівництва та оштрафувала підрядну організацію, виконроба, інженера технічного нагляду та відповідальну особу за проведення авторського нагляду.

Нагадаємо, що раніше Управління ДАБІ у Волинській області скасувало реєстрацію декларацій про готовність об’єкту до експлуатації щодо багатоквартирних будинків з вбудованими торгово-офісним приміщенням в селі Струмівка Луцького району по вулиці Івана Багряного, 17 та 19 (замовник – ОК «Житлово-будівельний кооператив «Європейський».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
іван барабан Показати IP 23 Вересня 2015 17:36
в цьому товаристві не має ні толкового керівника ні грамотного інженера
!!!!!! до іван барабан Показати IP 24 Вересня 2015 07:32
мутна кантора
Лучанка Показати IP 23 Вересня 2015 23:02
нарешті, хоч якийсь контроль подіяв, а то ті будівельники вже зовсім обнагліли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus