USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині - чемпіонат з футболу*

8 Жовтня 2014 14:30
Чемпіонат з футболу триває на Волині. Після чергового поєдинку команда «Луцьксантехмонтаж» перемогла “Торпедо” - 4:0. Наставник клубу Олег Федюков залишився задоволений діями своїх гравців, серед яких - Ігор Чорнуха. Щоправда, мешканці області знають його не як футболіста, а як керівника одного із флагманів будівельної індустрії — підприємства Луцьксантехмонтаж No536. І, очевидно, небагато хто знає, що Ігор Чорнуха, успішний керівник і завзятий спортсмен, брав безпосередню участь у будівництві стадіону у селі Маяки Луцького району.

«Коли ми приймали рішення про будівництво власного стадіону на підприємстві, ми розуміли, що тут буде велика кількість людей. На той момент, було вкладено близько 2 мільйонів гривень в цю споруду. Хто бачив це футбольне поле… Тут було поле натуральне - корови паслись. На сьогодні тут грають діти, проводяться районні змагання, грає юнацька команда «Луцьксантехмонтаж № 536 (наразі лідер дитячо-юнацької футбольної ліги), проводяться ігри чемпіонату Волинської області у вищій лізі, грають ветерани 35+, 45+, 50+. Ця споруда жива, тут набираються сил. Це здоров’я жителів міста і села Маяки, - Маяківської сільської ради. Ефект важко виміряти, але ця кількість людей, яка тут займається – це і є масовий спорт, розвиток здорового способу життя», - кажуть на підприємстві.

Ігор Чорнуха не лише фінансово підтримує команду, яка є неодноразовим чемпіоном області, переможцем першості Луцька, а уже цього року виграла Кубок Федерації з футболу.



Голова Федерації футболу Луцька Василь Кохановський говорить про вклад Ігоря Чорнухи у розвиток цього виду спорту в обласному центрі: «На самих початках Ігор був ініціатором створення самих змагань і структури Федерації міста Луцька. Дуже приємно, що очолюючи її, завжди відчував підтримку Ігоря Вікторовича і до сьогодні її отримую. Це не лише дієва допомога в організації змагань - це, повірте мені, і виїзди, роз’їзди команди. Дуже приємно, що він допомагає дітям, – це основне. А ще - він людина слова. Не потрібно зірок з неба - нам треба земне. І це земне Ігор Вікторович робить».

Як людина, як футболіст і як президент клубу Луцьксантехмонтаж №536 Ігор Чорнуха, кажуть люди, котрі оточують його, має авторитет у спортивних колах. До речі, «Луцьксантехмонтаж № 536» захищає відомий футболіст – Тарас Кабанов, який таким чином підтримує свою фізичну форму та допомагає команді досягти позитивного результату.



До слова, у матчі проти «Торпедо» один гол забив Тарас Кабанов після передачі Ігоря Чорнухи. Один із кращих бомбардирів чемпіонату області каже, що президент клубу завжди відкритий до кожного з нас, тому що бере участь і в тренуваннях і в іграх безпосередньо з нами пліч-о-пліч.



«Він для нас є рівним, як партнер. Тому за будь-якою порадою можна до нього звернутися. Ніколи не відмовляє. Плюс до того можна сказати слова вдячності за те, що людина вкладає власні кошти у розвиток нашого волинського футболу. Ігор Чорнуха - командний гравець не лише в спорті, а й у житті. Він вміє об’єднувати колективи за для досягнення найвищих завдань. І як кандидат у депутати до обласної ради по 38 виборчому округу (місто Луцьк) буде впроваджувати програми, щоб фізкультура і спорт стали доступнішими для всіх», - стверджує Тарас.



Детальніше про результати чемпіонату області з футболу:

Лідер — боратинська «Ласка» поступився у місті залізничників -0:3.
«Луцьксантехмонтаж» зрівнявся з боратинцями за кількістю очок. Клуби поділяють перше-друге місця.
Клуб «Торпедо» із Копачівки зберіг третє місце. На четверте перемістилися ковельчани.
Нововолинський «Шахтар» несподівано програв у Іваничах команді «Західний Буг» — 1:4. Гірники - на п’ятому місці.
На очко менше- у команд: «Волиньагротех-Будівельник» із Баківців, які у турі виграли -3:0 у «Колоса» із Ківерців і «Надії» із Локач — вони розгромили -9:0 клуб «Мар’янівка».

Наступного туру - центральний матч у Боратині. Там зіграють «Ласка» і «Торпедо» із Копачівки. «Луцьксантехмонтаж» поїде до Нововолинська. «Волиньагротех-Будівельник» із Баківців прийматиме ФК «Ковель».

Юрій ЯЦЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Ір Показати IP 8 Жовтня 2014 15:07
Я гадаю,що кращого кандидата на крісло мера годі шукати.Спочатку займе місце в обл раді, а потім можна і на мера іти.Люди які пересікалися з Ігорем Вікторовичом кращої кандидатури не знають.
Таня до Ір Показати IP 8 Жовтня 2014 16:28
Хвали хвали мене моя губонько!
Ір до Таня Показати IP 8 Жовтня 2014 17:00
Хвалю, бо є за що. А від Вас чекаю достойнішого кандидата.
справді? до Ір Показати IP 8 Жовтня 2014 17:55
не знаю за скільки ти його так любиш, але ця людина мало того, що помічена за підкуп людей на тендерах так ще й працює із регіоналами
Ілона до справді? Показати IP 24 Жовтня 2014 11:02
Перепрошую,ви особисто впіймали на підкупі? а до чого тут взагалі регіонали? Він доречі безпартійний і балатується вперше. у нас влада міняється як на вулиці погода,то що підприємства всім закривати при зміні кожної влади. хорошоший наш народ тільки пліткувати любить.
достойний Чорнуха? Показати IP 8 Жовтня 2014 19:44
Та він за свє життя цвяха не забив,а за рахунок батька-олігарха,сам став олігархом.Вибирайте!Виберите!
Будівельник Показати IP 13 Жовтня 2014 11:41
Коментуєте що на голову збрило.Якби знали такого не писали .Завжди хто працює того щей ганять
Працівник Показати IP 16 Жовтня 2014 18:29
Наш керівник не є мажорчиком, він справжній трудяга. Він пройшов довгий шлях, щоб зайняти посаду директора. І повірте, батько його не жалує, він відноситься до нього дуже прискіпливо. Побільше б таких людей і наше місто було б одним з найкращих міст

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus