USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У пожежі на Волині згоріли батько з сином, 67-річна мати у важкому стані

19 Березня 2021 08:14
На Волині через пожежу в будинку згоріли двоє людей, жінку з опіками доставили до лікарні.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Подію підтвердив директор «Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

Пожежа сталася у селі Раків Ліс Камінь-Каширського району. Горів житловий будинок. На місці пожежі знайшли два обгорілих трупи, жінку з опіками до 50 відсотків у важкому стані доставили у Камінь-Каширську ЦРЛ для стабілізації стану.

Як зазначили у пресслужбі УДСНС Волині, повідомлення про пожежу надійшло до служби «101» 19 березня о 05:06. Сусіди, які помітили горіння, повідомили, що з охопленого вогнем будинку вдалося вибратися 67-річній господині, а всередині, імовірно, перебувають її 70-річний чоловік та 43-річний син.

О 05:14 до місця виклику прибули працівники 8 Державної пожежно-рятувальної частини м. Каменя-Каширського. На момент прибуття вогонь охопив хатні речі й меблі, сягнув перекриття й покрівлі.

Рятувальники, які працювали у складі ланки газодимозахисної служби, виявили у коридорі помешкання тіло господаря, а тіло сина віднайшли у спальні.

Жінку медики госпіталізували до Камінь-Каширської районної лікарні з опіками рук, спини та голови.

Пожежа локалізована о 06:15, ліквідована – о 06:50.

Причина пожежі та обставини загибелі людей встановлюються.
Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus