USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині через свічку сталася пожежа в гуртожитку

7 Лютого 2017 10:17
Волинські рятувальники протягом дня загасили 3 пожежі.

6 лютого 00:00 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що у місті Горохові в гуртожитку №2 виникла пожежа на першому поверсі 14 блоку в житловій кімнаті. На допомогу прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частин №9 та місцевої пожежної команди села Мар’янівка, які за допомогою апаратів на стисненому повітрі зайшли в приміщення та ліквідували вогонь. Вогнем знищено меблі, речі домашнього вжитку, пошкоджено 2 вікна. Причиною загорання стало необережне поводження з вогнем при користуванні свічкою господаря.

Окрім цього, о 16:50 у місті Луцьку на вулиці Теремнівській трапилась пожежа легкового автомобіля «ЗАЗ Ланос». За викликом на місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №1, які погасили загорання. Внаслідок загорання знищено моторний відсік, передня панель, акумулятор та пошкоджено вітрове скло. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електропроводки.

Також о 17:08 у селищі Маневичі зайнялась вогнем дерев’яна господарська споруда. На місце події оперативно прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частин №13, які приборкали стихію. Вогнем знищено торфобрикет та пошкоджено стіни. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем власника будівлі
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus