USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині через загоряння автівки у гаражі спалахнув будинок

28 Серпня 2022 09:59
27 серпня на Волині трапилися 2 пожежі – горіли житлові будинки у м. Ківерці та в Камінь-Каширському районі.

Про це повідомили у ДСНС Волині.

О 16:55 до Служби 101надійшло повідомлення про пожежу цегляного житлового будинку на вулиці Київській у Ківерцях. За пів години силами рятувальників 6-ДПРЧ горіння було ліквідоване. Імовірно, пожежа трапилася через коротке замикання електромережі.

Повідомлення про ще одну пожежу надійшло о 18:02. У селі Раків-Ліс Камінь-Каширського району у гаражі, зведеному в одному комплексі з житловим помешканням, загорівся автомобіль, вогонь охопив легковик, перекинувся на стіни й перекриття, сягнув даху.

О 18:25 горіння локалізоване, о 19:15 – ліквідоване. На місці події працювали рятувальники 8-ДПРЧ м. Каменя-Каширського та вогнеборці місцевого лісгоспу.

За попередніми даними, пожежа трапилася через несправність електричної системи автомобіля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus