USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

На Волині через замикання електромережі горів будинок

8 Липня 2020 11:45
У селі Ватин, що на Горохівщині, через замикання електромережі горів будинок. Загалом 7 липня підрозділи служби «101» ліквідували дві пожежі на території Волинської області.

Про це повідомляє УДСНС у Волинській області.

О 15:08 надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в с. Ватин Горохівського району. На місце події прибули рятувальники 9 Державної пожежно – рятувальної частини, працівники місцевої пожежної охорони селища Сенкевичівка та села Білостік Луцького району.

Рятувальники у складі ланки газодимозахисної служби провели бойове розгортання і подали на приборкання вогню 2 пожежних водяних стволи.

Пожежа локалізована о 16:05 та ліквідована о 16:28.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку, пошкоджені стіни житлової кімнати, перекриття. Ймовірна причина пожежі – короткого замикання електромережі. Того ж вечора о 20:37 також трапилась пожежа у житловому будинку в с. Переспа Рожищенського району.

На місце події прибули працівники місцевої пожежної охорони с. Переспи та вогнеборці 3-ї Державної пожежно – рятувальної частини УДСНС України у Волинській області.

Рятувальники провели розгортання рукавів і подали воду для двох пожежних стволів.

О 21:05 пожежу локалізовано, о 21:25 – ліквідовано. Вогнем знищено покрівлю, перекриття будівлі.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем господині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus