USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Хто очолив Рожищенський район

20 Листопада 2015 12:48
Рожищенський район втретє очолив Андрій Музика. Вчора, 19 листопада, в Рожищі відбулася перша сесія новообраної районної ради.

Серед чотирьох претендентів на посаду очільника району (директора Волинського центру зайнятості Раїси Кучмук, яка пройшла за списком політичної партії «Наш край»; Сергія Дунця, який пройшов до ради за списком політичної партії «Громадянська позиція»; голови районної ради попереднього скликання Андрія Музики, ВО «Батьківщина» та голови районної парторганізації ВО «Свобода» Олександра Нікончука) більшістю голосів депутати підтримали Андрія Євгеновича Музику. Зокрема, голоси депутатів розділилися наступним чином: за Андрія Музику віддали 18 голосів, Сергій Дунець здобув 8 голосів. П’ятеро депутатів проголосувало за Раїсу Кучмук і лише троє за Олександра Нікончука.

Отож, втретє виконавчу гілку влади в районі очолив Андрій Музика - представник ВО "Батьківщина".

Нагадаємо, що радами у Ратнівському та Луцькому районах керуватимуть представники УКРОПу. Головою Луцької райради обрано Валентина Приходька, а головою Ратнівської райради став «укропівець» Михайло Макарук.

До слова, у Ратнівській районній раді з 34 депутатів працюватиме 9 народних обранців від політичної партії «Українське Об’єднання Патріотів – УКРОП». У Луцькому районі з 34 депутатів інтереси громади представлятимуть 6 «укропівців»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Читач Показати IP 20 Листопада 2015 15:34
Виконавчу гілку влади в районі очолює голова РДА - Гайворонська І.М. Музика А.Є очолює районну раду третє скликання підряд.
Дописувач до Читач Показати IP 20 Листопада 2015 18:09
Не зовсім так як Ти тут розписуєш... Гайворонська (в биту Савчукова жона, яка родом із с. Цигани чи то Львівської чи то Тернопільської області) очолює лиш Рожищенську районну державну адміністрацію і щодо інших представництв виконавчої гілки влади в районі - то вона лиш може здійснювати координацію діяльності - і не більше! Андрій Музика ж очолює найвищий представницький орган району - районну раду, якій МОЖУТЬ бути підзвітні геть усі, в тому числі і Гайворонська. До речі, її скоро попруть...))) P.S. Читачу, Ти бачив як негарно на сайті РДА було описано учорашню сесію і як вони Андрія мяко кажучи висвітлили не зовсім коректно, а за деякий час видно Гайворонській дйшло до ума або ж дали по мозгам - то хутенько виправили? Бачив? Скоро, уже скоро зявиться документ із приблизно наступним змістом: "... звільнити... з посади голови Рожищенської районної державної адміністрації Волинської області за неналежне виконання службових обов'язків...".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus