USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині чоловік, який вкрав пляшку віскі, відсидить понад 2 роки

15 Серпня 2020 23:25
Чоловік, який вкрав пляшку віскі у магазині в Нововолинську, потрапив за ґрати на понад два роки. Відзначимо, що раніше чоловік вже був судимий.

Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду Волинської області.

22 листопада 2018 року раніше судимий обвинувачений вкрав з магазину «Вопак №1306» ТзОВ «ПАККО Холдинг», що на проспекті Перемоги у Нововолинську, пляшку віскі «White Ноrse». Вартість напою становить 320 гривень.

Обвинувачений під час судового засідання визнав свою вину та розкаявся у вчиненому.

У підсумку суд призначив йому покарання у виді двох років позбавлення волі, приєднавши три місяці невідбутого покарання. Також чоловік має сплатити 850 гривень штрафу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Андрій Показати IP 16 Серпня 2020 06:28
Щоооооо???????????? Коли беруть хабаріііі і ловлять то їм максимум умовкааа. А тут????????? Судддяяяяя ти дружиш з головою???
Віктор Показати IP 16 Серпня 2020 07:29
Потрібно красти так , як крадуть депутати міністри, тоді не посадять
Страж закону Показати IP 16 Серпня 2020 07:32
Правильно, хай знає, як красти ! То тобі не два кілограми діамантів, шо київські прокурори вкрали, а ціла пляшка віскі !
Валерій Показати IP 16 Серпня 2020 07:40
Украв, випив-в тюрму! Дивує інше-украв декілька мілліонів-в Верховну Раду! Неадекватність злочину і покарання, за це потрібно призначати виправні роботи і штраф, а не 2 роки тюрми!
Святослав Показати IP 16 Серпня 2020 08:27
От якби він вкрав 2 млн доларів, щоб було чим поділитися, то вина його 100% була б не доведена. І можна було б красти далі. А так... Робіть висновок, громадяни.
Народна прокуратура Показати IP 16 Серпня 2020 09:45
Може причина все-таки у тому, що він у цей час уже відбував покарання умовно за інший злочин? Так слідує з тексту. Просто журналіст у погоні за сенсацією акцентував увагу не на систематичності протиправної діяльності винного, а на останньому його діянні? А наш народ крім заголовку нічого не читає, любить переслідуванипх і радісно це підхолпив. Звідки ви знаєте, що ця "жертва" вчиняла до цього і скільки у нього вже було судимостей раніше? До того ж вкрав він не продукти харчування, а явно не предмет першої необхідності. Як легко у натовпу сформувати потрібну владі думку: складається враження, що крім корупції в Україні люди нічого не вчиняют. Шановні, у криммінальному кодексі майже 450 статей, а Ви торочите лише про хабарі. То давайте усі ці статті відмінимо, для чого злочинцям створювати незручності?
Жилізна логіка до На Показати IP 16 Серпня 2020 13:31
То воно то так ! Мужик вкрав два рази по пляшці - і два рази попався ! Значить злістний рецидивіст і судити його треба по всій строгості закону ! Прокурори ж брали взятки сто разів по кілограму брюликів, але ні разу їх не зловили і відповідно не судили ! А то шо знайшли закопане в гної за хлівом - то ж не їхнє і, тим більше ж, - просто пилюка від абразиву . А на нєт і суда нєт ! За політичне переслідування - в депутати їх !
руслан Показати IP 17 Серпня 2020 00:07
тут зібрались адвокати? смішно читати. всі ви такі ліберали, поки таке рецедивіське чмо вам вночі сарай не підчистить. а повторність, як обтягуючу обставину, ніхто не відміняв. а якщо суди не садять високопосадових злодіїв, то це не привід аби дрібні злодюжки ходили по волі. а те, що народ заслуговує владу, яку обрав, то це вже класика. подивіться на сьогоднішні соцопитування. я вас поздоровляю, товаріщі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus