USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ударила сковорідкою в лице й викрала телефон: на Волині розбійниця проведе два роки за ґратами

8 Жовтня 2023 06:16
Два роки за ґратами проведе жінка, яка вчинила розбій на Волині. Вона напала на потерпілу в будинку та вкрала у неї мобільний телефон.

Про це стало відомо з вироку Горохівського районного суду.

Злочин трапився 2 вересня минулого року. Таїсія В. зайшла в кімнату, де спала потерпіла, та хотіла вкрасти телефон Samsung з зарядним пристроєм. Під час злочину потерпіла прокинулася, тож Таїсія В. взяла металеву сковорідку та вдарила нею в обличчя потерпілої, від чого та втратила свідомість. Після цього розбійниця втекла.

Потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження. Вартість викраденого – 166 гривень.

Про Таїсію В. відомо, що вона ніде не працює, розлучена, має на утриманні три малолітні дитини. Злочинниця не заперечувала своєї вини під час розгляду справи та підтвердила обставини вчинення злочину.

Потерпіла пригадала, що в той день у неї вдома спільно зі злочинницею вони вживали алкогольні напої. Невдовзі вона заснула, а коли прокинулася, то побачила, що обвинувачена бере її мобільний телефон. Жінка намагалася зупинити крадійку, однак отримала від неї удар сковорідкою в лице, від чого втратила свідомість. Потерпіла зазначила, що пробачила кривдницю, просила суворо її не карати.

Врахувавши усі обставини справи, представники Феміди призначили Таїсії В. покарання у виді двох років позбавлення волі.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
олег Показати IP 8 Жовтня 2023 12:00
на утриманні 3 малолітні дитини і суд дав два роки, а пяний за кермом вбив людину - умовно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus