USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині демаркують кордон з Білоруссю

12 Листопада 2015 08:17
Демаркацію 500-кілометрової ділянки українсько-білоруського кордону розпочали на Волині. Роботи мають тривати до середини грудня, - інформує 5 канал.

Щоб точно визначити, де саме проходить кордон між Україною та Білоруссю, фахівці працювали рік. У перший день робіт планують встановити 14 знаків на відстані 100-150 метрів один від одного. Загалом мають обладнати 181 знак для позначення межі між країнами. Завершити демаркацію планують до 15 грудня.

"Цей спільний прикордонний знак розташований безпосередньо на лінії Державного кордону та оформлений в кольори Державних прапорів України та Республіки Білорусь", - розповів речник Луцького прикордонного загону Держприкордонслужби Олег Личковський, показуючи роботу прикордонників.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Білорусі Володимир Макей ще влітку заявив, що сподівається на продовження активної роботи з демаркації українсько-білоруського кордону і розраховує на допомогу Європейського союзу у вирішенні цього питання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus