USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині державі повернули водосховище вартістю 192 млн грн

6 Липня 2023 06:45
Господарський суд Волинської області задовольнив позов Ковельської окружної прокуратури в інтересах держави в особі Волинської обласної військової адміністрації і зобов'язав суб'єкт господарювання звільнити та повернути земельну ділянку водного фонду з розташованим на ній водосховищем загальнодержавного значення.

Про це інформує Волинська обласна прокуратура.

Прокурори з'ясували, що господарське товариство незаконно, за відсутності належних правовстановлювальних документів – договорів оренди земельної ділянки водного фонду та водного об’єкта, договорів про спільну діяльність, на здійснення біологічної меліорації тощо – використовує Кричевичівське водосховище площею 51 га та вартістю 192 мільйони гривень у Ковельському районі.

При цьому підприємство ще й розмістило на гідротехнічних спорудах понад пів сотні тимчасових споруд без будь-якого погодження та дозволу і пропонує споживачам платні послуги.

У суді прокурори домоглися повернення земельної ділянки з водосховищем державі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Полішук Показати IP 6 Липня 2023 08:53
Те що люди зробили дієвим, окультурили - заберемо. Самим займатись і довести до ладу - хай занепадає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus