USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині діятиме православний молодіжний табір

4 Червня 2016 20:23
Поблизу селища Колки Маневицького деканату діятиме з 14 по 22 липня православний молодіжний табір, який організовує Управління єпархії з благословіння митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Про це повідомили у прес-службі Волинської єпархії.

У наметовому містечку, розташованому в урочищі Білі Береги, у сосновому лісі на мальовничому березі річки Стир, молодь творитиме християнську спільноту, спілкуватиметься з новими друзями і активно відпочиватиме.

У програмі: богослужіння, бесіди зі священиками, екскурсії, спортивні та інтелектуальні ігри, пісні під гітару біля вогнища тощо.

Реєстрація майбутніх таборян – до 10 липня. Необхідно зголоситися за телефонами (095) 538-05-87 (о. Юрій), (066) 467-66-31 (Лариса). Для реєстрації слід подати такі дані майбутнього учасника табору: прізвище, ім’я, по батькові, дата народження, поштова й електронна адреси, телефон. Прохання зголошуватися завчасно, кількість місць обмежена!

Для участі в таборі необхідно взяти речі: спальний мішок, туристичний килимок, ліхтарик, спортивний одяг, купальник закритого типу/плавки, дощовик і теплий одяг на випадок негоди, одяг для богослужінь (для дівчат – довга спідниця, хустка, блузки з закритими плечима; для хлопців – штани й сорочка), засоби особистої гігієни та від комах, аптечку, а також декілька маленьких подарунків для гри.

Доїзд: від луцького кафедрального собору Святої Трійці 14 липня о 8 год учасники централізовано автобусами їдуть до місця таборування. Повернення – 21 липня о 16 год до Луцька.

Пожертва на проживання й харчування складає 600 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
корисна річ Показати IP 5 Червня 2016 08:11
бо сектанти захопивші Украіну вже давно таке роблять.
може хто в курсі Показати IP 5 Червня 2016 10:36
де і в який час в цоьму році будуть кучкуватися, бо в минулому вони зіпсували мені відпочинок на Світязі
Християнка Показати IP 5 Червня 2016 11:28
Чому священники київського патріархату так мало приділяють уваги духовному вихованню молоді? Сектанти проводять колосальну роботу в цьому напрямку, організовують літні табори без обмежених місць.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus