USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині дівчинка загинула в пожежі через ігри сестри з феном

23 Листопада 2018 21:46
У Ковелі в будинку в провулку Шевченка сталася пожежа. Внаслідок загорання півторарічна дівчинка померла.

Сусід Віктор Ремарчук каже: сім'я благополучна, молода, мама вийшла в магазин за хлібом, у той час діти почали гратися феном, у результаті виникла пожежа.

«Я приїхав, вже пожежні були. Мама десь вийшла за хлібом, лишила вдома двох дітей: півтора- і трирічну дівчаток. Старша була в шоці, розказувала: фен включила чи то був увімкнений, він почав горіти й ліжечко загорілася. Вона вибігла, кричала, сусід курив, побачив дим – викликав пожежних, вже мама прибігла, винесли дитину, вона вже була мертва – геть обгоріла. А старший хлопчик у школі був», - каже ковельчанин.

У місцевій лікарні заступник головного лікаря Ольга Козачук каже: старшу дівчину до них не доставляли, швидкою у Луцьк не везли. Зі слів заступника начальника слідчого відділу ковельської поліції Катерини Виндюк, видимих ознак ушкоджень у старшої дівчинки не було. Відкрито кримінальну справу щодо порушення правили пожежної безпеки, що призвело до загибелі людини.

«Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам 23 листопада о 10:30. Загорівся одноповерховий цегляний будинок, де без нагляду перебувало двоє малолітніх дітей. За попередньою версією причиною загорання є дитячі пустощі із електроприладами», - повідомила речниця управління ДСНС в області Ірина Варварук.

З її слів, пожежа була локалізована за 6 хвилин ще 16 хвилин знадобилося, щоб її ліквідувати. Старша дівчинка не постраждала, її життю нічого не загрожує.

Як повідомила речниця патрульної поліції Волині Ольга Бузулук, півторарічна дівчинка померла в кареті швидкої допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Олег Показати IP 24 Листопада 2018 13:15
Це ж наскільки безвідповідальною матір'ю треба бути, щоб залишити двох маленьких дітей самих вдома? Надіюсь, що у батьків хоча б вистачить клепки щоб потім не звинувачувати трьохрічну дитину в цій біді
До Олега до Олег Показати IP 29 Листопада 2018 23:04
Це ж наскільки треба не мати клепки в голові, щоб таке писати? Хто тобі дав право судити??!! Відчуй те, що відчула та матір, коли винесла своє дитя з вогню і тоді поговориш..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus