USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Повідомили про стан постраждалих в пожежі на Волині дітей

5 Травня 2018 16:50
Найменший з трьох постраждалих в пожежі на Ковельщині хлопчик помер сьогодні під ранок. Двоє діток 5 і 6 років – досі у важкому стані та не при свідомості, лікарі докладають всіх зусиль, аби пройти критичний період в лікуванні та щоб не трапилось відмови внутрішніх органів.

Двоє малюків, віком 5 та 6 років – досі нетранспортабельні. Час від часу лікарі змінюють їхні положення, підвішують на сітки таким чином, аби не було прямого контакту шкіри з постіллю.

Поступово змінюють і медикаментозне лікування. Відповідно до попередньої інформації, на завтра планують чергову консультацію з київськими лікарями, за результатами аналізів будуть приймати рішення про подальше лікування.

Необхідні препарати є в наявності, частину з них замовляли з Києва. Лікарі зазначають, що найближчі дні будуть вирішальні у лікуванні, адже головне, щоб в цей час не було відмови внутрішніх органів.

Нагадаємо, трагедія сталась днями в Ковельському районі. Троє хлопчиків віком 3, 5 та 6 років закрилися у погребі та, очевидно, бавилися сірниками. Зайнялися двері у приміщенні, діти почали кликати на допомогу бо самостійно вибратись вже не могли.

Небайдужі можуть допомогти родині діток, які бюроться за життя. Переказати гроші можна на карту ПриватБанку батька дітей 4149 4996 4950 4915 - Пастух Василь Віталійович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
володько Показати IP 5 Травня 2018 18:35
переказав багато грошей. помилуй господи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus