USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині для Нацгвардії можуть придбати авто для патрулювання

24 Жовтня 2019 22:32
У програмі профілактики правопорушень у Волинській області на 2016-2020 роки врахували придбання автомобіля для Національної гвардії України.

Про це йшлося під час пленарного засідання 25 сесії Волинської обласної ради 24 жовтня.

Депутати ухвалили зміни до обласної програми, передбачивши 550 тисяч гривень на придбання патрульного автомобіля для військової частини 1141 Нацгвардії. Автомобіль потрібен для забезпечення належних умов виконання завдань з охорони публічної безпеки та порядку, профілактики вчинення злочинів, у тому числі в місцях залягання покладів бурштину-сирцю, та оперативного реагування у випадку їх скоєння.

Як повідомляли раніше, військовослужбовці частини виконують завдання з охорони громадського порядку у Луцьку: 30 військовослужбовців працюють у складі одного власного автопатруля, чотирьох піших патрулів та чотирьох спільних з поліцією автопатрулів. Профілактичні заходи здійснюють також у районних центрах та інших населених пунктах області. 22 військовослужбовці частини залучаються до виконання завдань з попередження незаконного видобутку бурштину в районах області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
тидиш Показати IP 25 Жовтня 2019 07:11
Давайте ще цих на машини і буде як з нашою суперміліцією яких раніше хоть було на вулиці видно, а зараз тільки одні машини їздять

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus