USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині ДТП: Opel зніс опору

9 Лютого 2015 19:12
У Ковелі на перехресті вулиць Міцкевича – Павлова сталась ДТП. Зі слів очевидців аварії, автомобіль марки Opel рухався вулицею Павлова, а інша машина марки Жигулі повертала з вулиці Міцкевича та врізалася в іномарку.

Opel після зіткнення відкинуло в сторону і автомобіль зніс опорну частину стовпа електропередач, - інформує Кowel.com.ua.

Очевидці кажуть, ніби постраждала жінка, яка саме переходила дорогу на пішохідному переході. Мешканка прилеглого будинку чула крики, скрип шин та бачила швидку, яка приїхала і забрала молоду жінку.

Застати міліцію чи швидку журналістам не вдалося. Жигулі відтягнули в сторону аби звільнити дорогу для руху інших автомобілів. Очевидці повідомили, що представники міліції усе описали та поїхали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Лютого 2015 22:48
редакція, ви хоча б дивитесь за назвами статтей, виходячи з назви даної статті, то нібито водій рпеля винуватий в дтп....совість майте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus