USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині два екіпажі поліції втихомирювали дебошира-євробляхера

9 Січня 2021 18:30
У Нововолинську буйного чоловіка близько години втихомирювали два наряди патрульних поліцейських.

Про це повідомляє Радар.

Такого агресивного клієнта нововолинська поліція, мабуть, «не приймала» давно. Добру годину підпилий чолов’яга (на вигляд 55 років) чинив шалений опір двом нарядам патрульних.

Імовірно, їхню увагу чомусь привернув спочатку його чорний Ford Mondeo на іноземній реєстрації, вони поїхали слідом, посигналили, щоб зупинився. А далі почався справжній бойовик.

Чолов’яга посилав патрульних в усіх напрямках, крив 5-поверховими матюками, копав їх ногами. І навіть коли правоохоронцям вдалося-таки накинути на нього кайданки, він не вгамувався – навпаки, розходився ще більше.

Це «кіно» відбувалось після 14-ї години між арками багатоповерхівок у 15-му мікрорайоні Нововолинська. Багато хто бачив побоїсько з вікон квартири чи машини. Траплялись і перехожі.

«Водій явно відбитий на всю голову. Я не дуже люблю поліцію, але тут щиро поспівчував патрульним. Мусили докласти чимало зусиль, аби його присадити. Міцний чолов'яга попався, затятий...» – поділився враженнями очевидець затримання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міліціонер Петро Показати IP 9 Січня 2021 19:32
Років 10 назад я б його *утихомирив* за 5 хвилин, потім він переночував би в *мавпятнику*, нюхнув би газу, наклав би в штани, отримав би від чергового судді 10 діб арешту, і з бика зробився б ягнятком. А то *два екіпажі, близькоі години....*. Позорисько. Скоро такі бики будуть встановлювати порядок в місті
Реформа Показати IP 9 Січня 2021 23:13
Явно показала без""" цевість працівників поліції. АЛЕ це не їх вина а системи яка їх абсолютно не захищає. Вони як звичайні люди хочуть прокормити сім'ю і не втратити хоч якусь роботу. В Америці цей дебошир вже б давно сидів би місяць а то і два і ніхто б навіть слова не сказав. А в нас працівника поліції припишуть перевищення і завдання тілесних а потім втрата роботи і тоді СЛАВА УКРАЇНІ І РЕФОРМАТОРАМ. а професійний і сміливий міліціонер поїде в польщу збирати трускавки а на його місце прийде шмаркач який такого дебошира об'їде десятою дорогою.... Всім успіхів а особливо поліцейським!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus