USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині двоє п’яних військових у відділенні поліції побили поліцейського: як їх покарали

18 Лютого 2024 15:49
Умовне покарання отримали двоє військовослужбовців, які у відділенні поліції в Рожищі під час комендантської години побили поліцейського.

Відповідний вирок ухвалив Рожищенський районний суд.

На лаві підсудних опинилися двоє солдатів однієї з військових частин. Обоє волиняни: один з них народився у Рожищі, інший – у селі Озеро Ківерцівського району.

5 листопада минулого року після опівночі у приміщенні ВПД № 1 (м. Рожище) Луцького РУП ГУНП у Волинській області п’яні військовослужбовці Євген О. та Богдан Б. під час словесного конфлікту зі знайомим почали наносити йому удари.

Читати ще: "Де моя горілка?" На Волині військовий стріляв у сержанта з автомата

Черговий інспектор СРПП ВПД № 1 (м. Рожище) Луцького РУП ГУНП у Волинській області та помічник чергового намагалися припинити бійку. Однак військовослужбовці почали «крити» поліцейських нецензурною лайкою та штовхати чергового інспектора. Вони шарпали його за одяг та наносили удари в різні частини тіла. А один із дебоширів зняв зі стіни в приміщені холу інформаційний стенд та кинув його в бік поліцейського.

Зрештою правоохоронці зупинили хуліганів. У суді Євген О. та Богдан Б. визнали свою вину, підтвердивши усі обставини справи та розкаявшись у вчиненому. Обидва чоловіки хотіли й надалі проходити військову службу.

Потерпілий поліцейський не наполягав на суворому покаранні для дебоширів. Врахувавши це та інші обставини, суд призначив військовослужбовцям покарання у виді трьох років позбавлення волі кожному, яке замінив на рік іспитового терміну.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus