USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Волині фотопастки зафіксували майже сотню лісопорушень за рік: як карають

30 Липня 2023 22:04
З допомогою фотопасток за цей рік уже вдалося зафіксувати майже сотню фактів лісопорушень.

Про це інформують у Поліському лісовому офісі.

Цього тижня у Турському лісництві філії «Ратнівське лісомисливське господарство» фотопастка зафіксувала факт незаконної рубки деревини, де сума збитків становить майже 50 тис. грн.

Не знаючи, що є фото їхнього злочину, порушники втекли з місця події. На місці працювала поліція, автомобіль та лісопродукцію вилучено, тривають слідчі дії.

Читати ще: У лісі на Волині вирубали деревини на майже 270 тис. грн

Подібна ситуація днями відбулася у Тоболівському лісництві філії «Камінь-Каширське лісове господарство». За фактом складено протокол.

Ще один факт минулого тижня у Боровненському лісництві Камінь-Каширської філії встановили працівники групи оперативного реагування.

Читати ще: У лісництві на Волині вирубали деревини на понад 480 тис. грн

Справи, де сума збитків є суттєвою і перевищує 26 тис. грн, передаються в поліцію.

За всіма іншими фактами лісопорушники, згідно зі складеним протоколом, сплачують штрафи та збитки, кошти від чого надходять у бюджети громад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus