USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині горе-майстер запустив воду в систему газопостачання

6 Січня 2016 17:12
Через самовільне втручання в систему газопостачання 55 будинків у Нововолинську залишилися без газу. Позбавив усю вулицю тепла горе-майстер, який вирішив самотужки замінити газове обладнання.

Про це повідомили у прес-службі відомства.

Учора, 5 січня, близько 14.00 до аварійно-диспетчерської служби «104» Нововолинська надійшло повідомлення від мешканців вулиці Тихої про відсутність газопостачання.

Прибувши на місце подій, бригада АДС виявила, що причиною аварії стало порушення вимог правил безпеки систем газопостачання і правил безпечного користування газовими приладами одним із мешканців вулиці. Чоловік вирішив самотужки замінити газову колонку та, переплутавши патрубки місцями, запустив воду у систему газопостачання.

«Для ліквідації аварійної ситуації та відновлення газопостачання, в тому числі й теплопостачання будинків, необхідно було провести комплекс робіт.

Передусім: встановити місцезнаходження житла, де відбулося самовільне встановлення газового приладу, окрім того, видалити воду з системи газопостачання, яка залила три кілометри газопроводу, провести очистку газових мереж та обладнання всіх споживачів житлового масиву від наслідків попадання води, випробувати систему газопостачання на герметичність», а також провести пуск газу в оселю кожного споживача, потерпілого від несанкціонованих дій горе-майстра», – розповідає перший заступник голови правління-головний інженер ПАТ «Волиньгаз» Сергій Галянт.

Відновлювальні роботи тривали протягом усього дня та ночі. Уже близько 04.00 ранку 6 січня газопостачання у більшості помешкань вдалось відновити.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Показати IP 6 Січня 2016 17:57
Я в шоці від таких горе-майстрів!
Лучанка до Анатоль_ Показати IP 7 Січня 2016 10:51
Кожен має займатись своєю справою, а не лізти в систему газопостачання кривими руками і без відповідної освіти!
Сем Показати IP 6 Січня 2016 20:01
Якби ідея не нова. На сенсацію не тягне.
Анонім Показати IP 6 Січня 2016 20:35
По моему бред
Ая Показати IP 7 Січня 2016 02:41
Бачу наслідкі праці педагогів в українських школах. Того горе майстра ніхто не навчив підстав гидравліки і логічного милення. І так то є з нами на каждому кроці. Всеж таки зичу всім волинянам кріпкого здоровя і позитиву вдома, у школі і в праці. Хай щастить.
Нововолинець Показати IP 7 Січня 2016 11:54
Пишіть "Волиньгаз", що цей пан Василь був п"яний і приїздила окрім вашої служби ще й міліція. Має бути мораль - яке покарання чекає на цього чоловіка. Добре, що жоден будинок не полетів у повітря!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus