USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині горіло дві бані

16 Грудня 2013 16:19
За вихідні на Волині гасили чотири пожежі, одна людина загинула.

У Камені-Каширському 14 грудня горіла будівля дерев’яної господарської бані.

Як повідомили у прес-службі вогнеборців Волині, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення. Вогонь знищив частину покрівлі, пошкодив частково перекриття та стіни.

Ще дві пожежі трапилися 15 грудня в селі Завітне Ківерцівського району та селі Бахів Ковельського району. Зайнялися дерев’яна господарська споруда через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб та цегляна баня через замикання електропроводки.

На щастя, ніхто не постраждав.

А от пожежа, яка виникла у цегляному житловому будинку в Торчині Луцького району забрала життя чоловіка. На місці події виявили тіло власника будинку. Вогонь знищив внутрішнє оздоблення кімнати, речі домашнього вжитку. Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння.

Загалом з початку року на Волині виникло 969 пожеж, у вогні загинуло 24 особи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus