USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині горіло мішенне поле

13 Червня 2014 09:44
На Волинському авіаційному полігоні «Повурськ» проводилися навчання з бомбометання авіацією. В результаті виникла пожежа на мішенному полі, яка поширилася на 56 гектарах. Вогонь охопив суху траву, чагарникову рослинність, дерева. Причина – відсутність належного догляду за цією територією. Про це повідомив головний лісничий державного підприємства «Ковельське лісове господарство» Віктор Савчук.

Щоб не допустити переходу вогню на лісові масиви, попередили лісову охорону ДП «Ковельське лісове господарство», яка разом із військовослужбовцями вчасно припинила загорання на полігоні.

Також брали активну участь у гасінні пожежі і працівники спеціалізованого лісогосподарського акціонерного товариства «Тур».

«Треба зазначити, що пожежа на військовому полігоні тривала три дні. На жаль, місцеві жителі, які бачили це, не повідомили вчасно про стихійне лихо», – зазначає Віктор Савчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Т-34 Показати IP 13 Червня 2014 10:00
Як це на мінному полі? А якби люди там ходили? Чи коли бомбометання то там охоронення не виставляють? Що за безлад?!
dd Показати IP 13 Червня 2014 10:01
dsaasds
свг Показати IP 13 Червня 2014 11:03
напевно не мінне а мішенне поле.це там де стоять мішені по яких прцює авіація

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus