USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинь зустріла померлого на полігоні військовослужбовця

8 Вересня 2015 22:22
Автівка з тілом волинського бійця, який помер на Яворівському полігоні, прибула на Волинь за станом на 22:00 8 вересня.

На кордоні Рівненської та Волинської областей покійного солдата Олександра Тарнавського зустріли активісти ГО Автомайдан України та інші небайдужі громадяни.

Наразі жалобний кортеж рухається в напрямку Луцька, і через центр головними вулицями міста прямуватиме до місця проживання померлого – села Липини Луцького району.
Нагадаємо, військовослужбовець з Волині Тарнавський Олександр Віталійович, 1973 року народження, помер на Яворівському полігоні 7 вересня.

Попередній діагноз – інфаркт.

Військова прокуратура Львівського гарнізону розпочала розслідування за фактом смерті солдата за частиною 3 статті 425 КК України (недбале ставлення військової службової особи до військової служби, яке спричинило тяжкі наслідки, вчинене в умовах особливого періоду).

За станом на 22:40 жалобний кортеж прибув у рідне село військовослужбовця. Зустрічати солдата прийшли його рідні та близькі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Аня Показати IP 9 Вересня 2015 13:08
лікарів які проводили медогляд у штрафбат і на передову в АТО
житель волині Показати IP 9 Вересня 2015 19:38
якщо по закону, то військово-лікарнянська комісія повина вже давно сидіти в тюрмі , так як це неперший випадок !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus