USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині горіло пшеничне поле

2 Серпня 2016 11:21
Поле пшениці горіло у селі Білостік Луцького району. Про це повідомляють у прес-службі ДСНС Волині.

Зокрема рятувальників повідомили про пожежу на зерновому полі площею близько 5 га. Загалом вогонь встиг знищити 0,8 га пшениці на корені. Під час розслідування обставин події правоохоронці, рятувальники та фахівці екологічної інспекції з’ясували особи підозрюваних громадян, що, за свідченням очевидців, могли спричинити пожежу.

Ними виявились двоє чоловіків без постійного місця роботи, мешканці цього села. З огляду на встановлені обставини події, винуватцям пожежі загрожує покарання у вигляді значної суми штрафу.

Крім того, на Волині зареєстроували ще два випадки пожеж післяжнивних залишків. У селі Борочиче Горохівського району пожежники разом із місцевими мешканцями ліквідували загорання стерні на площі 0,25 га, а володимирські рятувальники погасили загорання стерні на площі 0,03 га в селі Новосілки.

Причиною пожеж у цих випадках стало необережне поводження з вогнем поки що невстановлених осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus