USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині горіли господарська споруда, гараж і кухня

6 Вересня 2016 12:38
Господарська будівля, літня кухня і гараж загорілися у Володимирі-Волинському. Пожежа трапилася у неділю ввечері, ‒ інформує Володимир медіа.

Як розповів дснсник Олег Іовенко, на місце виклику виїхали рятувальники та поліція. На місці пожежники встановили, що горить дерев’яна господарська споруда, дерев’яний гараж та цегляна літня кухня.

На момент прибуття рятувальників вогонь повністю охопив господарську споруду, гараж, частково – літню кухню. Вогонь упритул підібрався до дерев’яного житлового будинку, в якому мешкає три родини.

Спочатку рятувальники «відбили» вогонь від житлового будинку, врятувавши його, та одночасно погасили займання на решті господарських споруд. Під час гасіння пожежі вдалося врятувати частину літньої кухні.

Причина пожежі та збитки встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus