USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині гратимуть у волейбол ногами

17 Травня 2016 08:46
Оригінальний турнір із волейболу ногами відбудеться на Волині. Про це йдеться на сторінці Асоціації Дворового Футболу Ківерець (АДФК) в мережі.

Так, 29 травня на піщаному волейбольному майданчику в селі Озерце Ківерцівського району розіграють "Кубок Острова" з волейфуту, більш відомого в народі як американка.

Нагадаємо, що у минулому році вперше на Волині відбувся такий турнір, тоді перемогу святкувала команда "Волиньобленерго".

Як розповів голова АДФВ Микола Озюк, такі змагання стануть відкриттям для любителів оригінальних видів спорту, адже позитив та хороший настрій в пляжній американці гарантовано.

Команди складатимуться з двох чоловік, а ще двоє будуть в активному резерві. Тобто, заміни можна буде проводити без зупинки у грі. Майданчик на піску не тільки додасть видовищності, а й зменшить імовірність травматизму.

Крім того, інфраструктура комплексу "Острів" дозволить учасникам не лише відіграти змагання, а й відпочити на березі ставка у зоні барбекю.

Отож організатори запрошують усіх, хто хоче відпочити та пограти у волейбол ногами!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus