USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині група неповнолітніх побила бійця, який приїхав у відпустку

9 Березня 2018 11:17
8 березня приблизно о 18.30 у Нововолинську на бульварі Шевченка біля кінотеатру зграя невідомих молодиків накинулася на ветерана АТО, бійця 128-ї бригади. При цьому у святковий день на вулицях міста не було видно жодного поліцейського патруля.

Про це повідомляє РАДАР.

Бійця продовжували бити навіть тоді, коли він упав, розповів очевидець.

«Малолітки хизувалися, що відкинулися з зони. Підійшли до бійця утрьох, попросили цигарку й спитали, хто він по життю. Він сказав: “Яка вам х*** різниця”. Після цього вони почали його бити. Спочатку втрьох, тоді підтягнулася вся їхня компанія – загалом чоловік вісім. Бійцю за 30, а їм по 16-18 років. Із бійцем було двоє хлопців, перепало і їм. Вони казали: “Не бийте його, він тільки з АТО приїхав”. А один із тих: “Я сам сьогодні з зони відкинувся”.

Били цілою зграєю. Боєць упав, отримав іще кілька ударів. Жоден із перехожих не вступився, не здійняв крик. А було ще не дуже темно, люди все бачили.

Боєць сяк-так підвівся, після побиття пішов додому. Зграя малоліток сіла навпроти “Статусу” з дівчатами», - розповів очевидець.

Поліцію потерпілі викликати не стали. Бійцю завтра рушати на схід, а поліція поки приїде, поки те все оформить… А ті покидьки одразу втечуть, - пише видання.

«Центр міста, непізня година, а малолітки б’ють людей. І не видно жодного патруля. Боєць на побивку приїхав на кілька днів, він нас усіх захищає. А ті, хто напав на нього, хизуються, що були у тюрмі.

Поліція нікого не покарає, це всі знають. Але треба застерегти нововолинців, аби після заходу сонця старалися не виходити в місто», – підсумував очевидець події.

Пізніше у Нововолинському відділенні поліції повідомили, що один із потерпілих звернувся по медичну допомогу. Лікарі (таке правило) повідомили поліцію. Правоохоронці одразу прибули в лікарню й опитали побитого.

А черговий в обласному управлінні поліції сказав РАДАРУ, що громадяни ввечері телефонували-таки на 102 щодо бійки на бульварі Шевченка в Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анатоль_ Показати IP 9 Березня 2018 11:24
Вони ще дiти, куди смотрять батьки та вчителi.
суд Показати IP 9 Березня 2018 11:32
тих покідьків , що били бійця , атовцям треба зібратись разом ,та віддубасити так ,щоб живого місця не залишилось на виродках , а взагалі - Нововолинськ не місто , а якийсь притон всякої непотреби .
хехъ до суд Показати IP 9 Березня 2018 15:34
только так, только так, иначе народец хлебнет от них!
Анатоль_ Показати IP 9 Березня 2018 12:55
Вони ще дiти!
ігор до Анатоль_ Показати IP 9 Березня 2018 16:13
таких дітей за я-ця і на передову, хай там похизуються свею силою, но я думаю там би вони сиділи як миші, і драпали б при першому шороху, горе херої
Рудюк С. Показати IP 9 Березня 2018 14:39
" ... Із бійцем було двоє хлопців, перепало і їм. Вони казали: “Не бийте його, він тільки з АТО приїхав” " Зрозуміло що це за боєць і 2-є його друзів ... Вони повинні були показати свій характер вовка ,а не вівці !!!! Кожному своє , більше слів не має , але бути грушею для биття воїну не личить .
Анонім Показати IP 9 Березня 2018 15:56
вонижедіти привели до розвалу держави
до автора Показати IP 9 Березня 2018 16:36
"Поліція нікого не покарає, це всі знають"... Будете так думати і мовчати, то дійсно, нікого не покарають. Толку з того, що автор це написав, якщо немає заяви і ніхто постійно не " клює" мізки поліції? Потрібно було звернутися в поліцію, в лікарню, написати заяву і тримати справу на контролі.
Просто до до автора Показати IP 9 Березня 2018 19:11
Ахахахахахх перестань читати книжки теорії кримінального права. Легкі тілесні ушкодження даже не розглядаються зараз правоохоронцями, оскільки є купа нерозкритих тяжких злочинів, а на таке фізично не вистачає часу.
Все одно отпустят))) Показати IP 9 Березня 2018 17:09
Все одно отпустят)))))цирк
Дядя Показати IP 9 Березня 2018 19:13
Они же дети.
Гость Показати IP 9 Березня 2018 20:49
Якби в нас в Украïнi був такий закон як в Бiлорусi то не було б такого нападу на людей I так далi.Дiти поважайте старших людей!!!
Евген Показати IP 10 Березня 2018 09:55
Здоровий, тверезий військовий,і ще з двома товаришами не змогли дати відсіч підліткам. Соромно за таких військових і особливо за їхніх товаришів гнид,які тільки кричали - не бийте він з Ато....
Таня Строцюк до Евген Показати IP 10 Березня 2018 23:33
Такі захисники що тільки пільги і землю отримати. Тільки приїхав і вже тільки поїхав.
Жаль до Таня Строцюк Показати IP 11 Березня 2018 00:31
Не заздрь. Можеш піти повоювати і тобі якась земелька перепаде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus