USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині із сім'ї вилучили дитину, а її матір відправили в психлікарню

7 Квітня 2021 21:07
На Волині із неблагополучної сім'ї вилучили дитину.

Про це повідомляє керівниця сектору ювенальної превенції Інна Остапович у Фейсбуці.

Учора за участі інспектора сектору ювенальної превенції відділу превенції Ковельського РУП ГУНП у Волинській області капітана поліції Марини Сметюх, дільничного офіцера поліції ст. лейтенанта поліції Романа Оліферука, педагогічного працівника, спільно зі службою у справах дітей при Сереховичівській територіальної громади, із сім’ї вилучили дівчинку.

До слова, ця сім'я перебуває на обліку у служби у справах дітей, інспектори зафіксували, що вдома є фактори, які загрожували життю та здоров’ю малолітньої дитини та її розвитку, виходячи з її індивідуальних особливостей та потреб.
Дівчинку помістили до Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.

Окрім того, її матір відправили на примусове психіатричне лікування, а на батька склали адміністративний протокол за невиконання батьківських обов’язків щодо виховання малолітньої дитини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus