USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

На Волині - «капремонт» парку

6 Серпня 2014 11:46
Роботи щодо реконструкції мережі вуличного освітлення ведуться в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Ковелі.

Комунальники вже завершили земельні роботи: розкопали і витягнули з траншей те, що залишилося від старенького кабеля, і на його місце покладається новий. З їх слів, загальна довжина мережі сягне одного кілометра, тому зараз увесь парк – перекопаний, в траншеях. Про це інформує ПроКовель.

Проте, на диво, робота комунальників не створює незручностей відпочивальникам. Мами з маленькими дітками вільно прогулюються територією парку.

На встановлення нового освітлення кошти виділив міський бюджет в сумі 60 тисяч гривень.

Планується ще замінити на електричних стовпах лампочки на енергозберігаючі та плафони на шароподібні - такі, що розміщені вздовж головної алеї парку. Зі слів керівника підприємства «Добробут» Володимира Кобченка, ці додаткові методи модернізації системи освітлення парку дадуть суттєву економію електроенергії, що дозволить скоротити бюджетні гроші на оплату вуличного світла. Металічні стовпи не чіпатимуть, до них лише під’єднають новий кабель.

Усі ці роботи планують закінчити до Дня Незалежності України.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
факт Показати IP 6 Серпня 2014 11:49
Ремонтуй не ремонтуй... Прийдуть свідомити погуляти у парк і... прийдеться у новому році знову ремонтувати! Це вже не один рік проходили!:(
Ковельчанин до факт Показати IP 6 Серпня 2014 12:58
На відміну від Луцька обидва парки в Ковелі є чистими та доглянутими. Біля кожної другої лавки стоять урни для сміття. Навіть після великих гулянок в парку на наступний день о 10-11й годині вже нічого не нагадує про те що вчора там гуляло пару тисяч чоловік
БЕРКУТ Показати IP 6 Серпня 2014 13:00
Це не парк - а засране сміттезвалище , жодний обласний центр України немає такого смітника, я вже не кажу про тоталітарну Беларусь - Лукашенка закопав би у землю такого МЄРА за такий стан у місці ....
Петро Показати IP 6 Серпня 2014 13:50
А для чого в цьому "парку" освітлення? там і в денну пору не дуже то приємно стало ходити...
ара Показати IP 6 Серпня 2014 18:50
це мисце вигулу песиків.покурит побухати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus