USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині хочуть перевірити фінанси філії облавтодору

13 Квітня 2017 18:28
Надати інформацію про фінансування дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» просять депутати Горохівської райради.

Про це йшлося під час 13-ї сесії облради 12 квітня.

У запиті до директора ДП «Волинський облавтодор» депутат Володимир Кучер повідомив, що до нього звернулися депутати Горохівської районної ради. Обранець волинської громади просив надати інформацію щодо забезпечення фінансування дочірнього підприємства «Волинський облавтодор» філії «Горохівський автодор», а саме видатків на заробітну плату, придбання паливно-мастильних матеріалів, запчастин для ремонту дорожньої техніки та оновлення машинного парку. Ця інформація, зі слів депутата, необхідна для прийняття рішення щодо співфінансування ДП філії «Горохівський автодор».
Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Пройшло Показати IP 13 Квітня 2017 20:45
Знову Піариться Кучеряша

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus