USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Через погану дорогу Волинь може зганьбитися перед іноземцями

31 Травня 2018 12:57
Через поганий стан доріг у районах область може осоромитися перед учасниками міжнародного фестивалю «Берегиня».

Про це йшлося під час пленарного засідання 20 сесії Волинської облради 31 травня.

Перший заступник голови облради Олександр Пирожик повідомив, що до нього звернулися представники Берестечківської громади.

Цього року відроджують міжнародний фестиваль українського фольклору «Берегиня», який матиме концерти та виступи на центральному майдані Берестечка, та у селі Пляшева на Рівненщині.

Місцеві жителі запитують, якою дорогою везтимуть у Берестечко артистів, адже шляхи як з боку Демидівки, так і з боку Горохова перебувають у такому поганому стані, що «потрібно винаймати гелікоптер».

Депутат просить голову ОДА проаналізувати стан цих доріг та вжити усіх можливих заходів, аби до серпня (виступи у рамках фестивалю заплановані на 11 серпня), було зроблене все можливе. Також він закликав голову ОДА звернути увагу на дорогу до урочища Вовчак, де також відбуватимуться виступи фестивалю «Берегиня», аби область не осоромилася перед артистами з України та закордону.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Луцьк Показати IP 31 Травня 2018 13:16
Саме цікаве - якщо почати робити всі дороги вже і робити їх на совість - вистачить усім підрядникам на 100 років вперед. Питання - нащо робити диряві дороги і потім їх латати знову? Якщо можна гроші засвоювати на нові дороги постійно - і всі у виграші - замовник виконавець люди.
сумнів Показати IP 31 Травня 2018 13:20
Як же ця пафосна показушнісність постсовковської ментальності начальства дістала! Те, що область стоп"ясот раз десятиліттями, з дня на день, осоромлюється перед своїми ж жителями станом доріг і не тільки нікого з керівників різних рівнів особо не хвилює, а от боязнь осоромитися перед учасниками міжнародного фестивалю «Берегиня» різко заставляє зачухатися, бо ж "соковиті" плоди цього керівництва побачуть непотрібні очі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus