USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині кладуть асфальт навіть під час зливи

30 Жовтня 2016 12:28
Шар нового асфальту поклали під час дощу з градом у Любомлі. До слова, вартість ремонту дороги державного значення понад 7 мільйонів гривень, - пише КОРДОН.

Любомльчани неодноразово нарікали на – фірму-виконавця робіт. Відрізок шляху з новим покриттям далеко не назвеш якісним. Водії кажуть, що не помічають різниці між тим шосе, що було до ремонту. При тому, асфальт, покладений в калюжі, вже ж цієї весни розтане разом зі снігом.

У суботу, 30-го жовтня, вся техніка працювала на дорозі державного значення біля Любомльського відділу поліції. Дрібний дощ почався ще з 11 год ранку. А о 15 годині розпочалася справжня злива. До того ж посипався град. Але й це не зупинило трудівників, які попри будь-яку погоду мають намір завершити ділянку за планом.

Навіть через годину по тому в редакцію видання телефонували люди з претензіями, що в дощ кладуть асфальт.
Раніше, 8-го жовтня, у Любомлі під час затяжного дощу робітники фірми-виконавця продовжували ремонтувати дорогу державного значення.
Проклали лише частину шляху, а люди вже нарікають на хвилеподібне покриття, рівчасте з’єднання зустрічних смуг дороги та відсутність будь-якого водовідведення.

До слова, на ремонт вулиць Брестської та Володимирської із казни міста передбачили кошти у розмірі 500 тисяч гривень, стільки ж – із обласного бюджету. З держбюджету виділили близько семи мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus