USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому в Луцьку асфальт закидають в калюжі

24 Лютого 2017 17:56
Зійшов сніг – а з ним і асфальт. Боротися з вибоїнами на дорогах Луцька взялися усіма можливими методами.

На вулиці Мамсурова, на об’їзній з Рованців, біля стадіону «Підшипник» комунальники закидали ями з водою асфальтом. З цього приводу в Департаменті житлово-комунального господарства Луцькради пояснюють, що це – не ремонтні роботи, а мінімальні заходи щодо зменшення ямковості, за які не платять.

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, калюжі з водою засипали асфальтом сьогодні 24-го лютого зранку.

ОБЕРЕЖНО! Відео містить лайливі слова.
Аби дізнатися чи це халатність працівників, чи ноу-хау в роботі, редакція звернулася за поясненням в ПАТ «Луцькавтодор». Втім, коментар не вдалося отримати, в приймальні пояснили, що ні керівника, ні заступника немає на місці.

Натомість в департаменті ЖКГ із ситуацією знайомі, більше того, запевняють що все йде за планом.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК ВОЛИНСЬКІ АВТОДОРІВЦІ В СНІГУ З МІТЛОЮ РЕМОНТУЮТЬ ДОРОГУ. ВІДЕО

«Те, що ви бачили - це не робить підрядник дорогу на тій вулиці, а відпрацьованим асфальтом засипають ями працівники КП «Луцькспецкомунтранс». Нам неодноразово приходили приписи поліцейських через великі ями, тому вони нам погодилися допомогти, аби хоч трохи зменшити вибоїни. Наголошую, це не ремонт дороги, не оплачувані роботи. Такі заходи вжили тому, що ямковість зараз не можливо ліквідувати через погодні умови. Звісно, є технологія холодного асфальту, але його можна робити лише по 2-3 тонни на день, це дуже повільна робота», - пояснює директор департаменту Юрій Крась.

Зауважимо, що великих вибоїн на дорогах міста чимало. Окрім дискомфортних умов для їзди, це спричиняє й аварійну ситуацію. Так, 19-го лютого за день трапилося дві ДТП, кожна з яких напряму пов’язана з вибоїнами на дорогах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Дивно Показати IP 24 Лютого 2017 18:17
Всім розумним людям достоменно відомо що цей "асфальт" кришиться, розсипається по дорозі і це призводить до утворювання нових ям. Доречі разом зі снігом зійшов і "новий якісний" асфальт, який клали на центральні вулиці в минулі роки. Добре ж вони бабла відмили.
дідо Показати IP 24 Лютого 2017 18:47
"Асфальний спеціаліст", по собі судиш7
----- Показати IP 24 Лютого 2017 19:17
ДТП ТРАПЛОСЯ НЕ ДВІ !!! Просто викликів поліції було два!!! Це різні речі!!! На Франка в одній тій ямі побито як мінімум 20 коліс...
водій Показати IP 24 Лютого 2017 19:49
Нехай ями чекають літа і мають "натхнення" до розширення та ПОГЛИБЛЕННЯ. Тоді дописувачі з рівнем освіти "інтернет дописувач" нехай виїдуть після дощу по даних дорогах на своїй машині і напишуть що думають тільки про літні ремонти доріг. Забагато критики у суспільстві і немає пропозицій. Можливо це комусь на руку?
Водій Показати IP 24 Лютого 2017 20:24
Нда.. За останній місяць (4 тис км) замінено обидва задні амортизатори. Зараз міняю два луснувших торсіони. А це вже зооовсім не дешево. Цікаво, а що б сталось би з машиною, якби вони луснули на швидкості, хоча б 60 км на годину... І дорогу переходили б в той час люди? Про розбиту гуму я вже мовчу... І невже в сусідній Польщі - не такий самий мороз чи зима? А це лише 80 км... :(
911 Показати IP 24 Лютого 2017 22:28
це э факт на який потрыбно выдкривати кримынальне провадження
я Показати IP 25 Лютого 2017 08:11
написано що ці роботи неоплачувані) і це не асвальт а потеруха)
Не ви... Показати IP 3 Березня 2017 00:05
Яке керівництво такі майстрачі баюрні ! То грошей нема/є то сремонтувати нічим...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus