USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині контрабандисти спалили партію цигарок, яку не змогли перемістити через кордон

29 Березня 2019 09:10
На Волині контрабандисти спалили 12 ящиків цигарок, які не змогли перемістити через українсько-польський кордон.

Про це повідомляє прес-служба Луцького прикордонного загону.

Співробітники внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону Держприкордонслужби спільно з оперативними співробітниками відомства та військовослужбовцями прикордонного підрозділу «Римачі» завадили переміщенню в Польщу чергової партії сигарет. При цьому порушники розуміючи, що їм не вдасться доправити тютюнові вироби в сусідню державу, вирішили їх спалити.

Інформацію про підготовку до незаконного переміщення товарів завчасно отримали співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби в рамках роботи за кримінальним провадження відкритим за їх повідомленням.

Оборудку зірвали вчора під ранок. Неподалік українсько-польського кордону військовослужбовці поряд кордону затримали одного, а потім ще трьох громадян України. Під час затримання порушники навіть спробували втекти, однак у ході переслідування були затримані. Вони виявилися місцевими мешканцями і вже потрапляли в поле зору прикордонних оперативників, як особи, що причетні до здійснення протиправної діяльності на кордоні.

Аби не допустити будь-яких порушень та викрити інших спільників порушників ділянку кордону посилили групою реагування. Вже під час подальших пошукових заходів прикордонники неподалік виявили шість згаслих багать зі спаленими тютюновими виробами різних марок. Приблизна кількість знищеного курива становить близько 12 ящиків.

Правопорушники спалити їх, розуміючи, що наміри з контрабанди сигарет через державний кордон реалізувати не вдасться.

На затриманих осіб складено процесуальні документи за ст. 185-10 КУпАП за злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Державної прикордонної служби України та ст. 202 КУпАП через порушення прикордонного режиму.

Тривають подальші перевірочні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ВВБ Показати IP 29 Березня 2019 09:25
Це Марчук здав хлопців
ВВБ Показати IP 29 Березня 2019 09:27
Власна безпека спільно з ОРВ марчуку в ую ніч дали зробити, за винагороду що здай ближнього
Коза Показати IP 29 Березня 2019 10:49
Їхнє право палити своє майно. Ліс же не спалили? Полум"я загасили? Максимум заплатять адмінку за спалювання, а це копійки. Ну і прикордонники молодці. Ні хабаря не взяли, ні нелегалку не пропустили.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus