USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині контролюватимуть облік мисливських тварин

11 Січня 2016 13:47
Облік мисливських тварин вестимуть на Волині. Про це інформують у прес-службі Держекоінспекції.

У січні – лютому 2016 року проводитимуться щорічні роботи з обліку мисливських тварин. Відповідно до положення про Державну екологічну інспекцію у Волинській області, з метою контролю за достовірністю даних під час проведення користувачами мисливських угідь обліку мисливських тварин у 2016 році та об'єктивного встановлення лімітів добування (відстрілу, відлову) диких парнокопитних тварин та хутрових звірів у мисливському сезоні 2016 – 2017 роках, згідно з дорученням голови Держекоінспекції України, передбачено низку відповідних заходів.

Зокрема, користувачі мисливських угідь повинні залучати представників Держекоінспекції у Волинській області до участі в проведенні обліків мисливських тварин. У разі виникнення сумнівів у достовірності даних проведених обліків, можуть проводитись вибіркові контрольні заходи щодо обліку мисливських тварин силами користувачів мисливських угідь. Рекомендується особливу увагу звернути на відповідність фактичної чисельності зайця – русака до первинних матеріалів обліків за минулий рік.

Результати проведеної роботи будуть узагальнені та проаналізовані для подальшого використання лімітів добування диких звірів в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
управлінський Показати IP 11 Січня 2016 16:37
Ніхто вас не зобовязаний запрошувати на обліки. І ніхто не буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus